Четвер, 25.04.2024, 00:38 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Жовтень » 25 » На місці першої Уманської маївки зібрались молоді автори
11:39
На місці першої Уманської маївки зібрались молоді автори
У Китайській альтанці (парк «Софіївка») за чашечкою теплого чаю з тортиком зібралися  учасники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Мовний ренесанс». Модератором читань виступила юна поетеса Анастасія Подбітова, твори якої не раз друкувалися в різних університетських газетах. Музичний супровід забезпечила скрипачка Олена Яновська.

Протягом двох годин  учасники читань та глядачі мали змогу ознайомитися з творчістю Ліни Костенко, Василя Стуса, Івана Франка, Богдана Лепкого та інших поетів.

- Ми вирішили зустрітись саме восени, мабуть, через те, що щемливе почуття осені живе в душі кожної людини, тому що осінь – це підсумок, це невблаганний вечір, це схил людського життя, прощання, - розповіла Анастасія Подбітова, -   ми були приємно вражені, коли Осінні читання відвідали і учні Доброводівського навчально-виховного комплексу: Юлія Зозуля, Ольга Печенюк, Ярослава Бабій, Яна Очеретня, Євген Савченко на чолі з учителем Наталією Власюк.  Сподіваємося, що Осінні поетичні читання в «Софіївці» відтепер будуть щорічними!

Окрім Анастасії Подбітової свої поетичні здібності продемонстрували Валентина Ланевич, жительки міста Стебник, Анастасія Поліщук, студентки Уманського агротехнічного коледжу та інші.

Підготувала Дар’я Дяченко

Джерело – Умань Інфо

Переглядів: 2197 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]