Четвер, 25.04.2024, 10:14 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 2 » Про САПФІРи та огранку:))
12:24
Про САПФІРи та огранку:))
Ти колись задумувався над тим, що тебе робило у п'ятнадцять щасливим? Ну, морозиво, багато? Новина? Може, закоханість, шоколад чи гарні друзі? А що тебе робило із підлітка в одну мить дорослим? Ні, я не про ті пізні повернення до дому та самостійне приготування обіду на всю родину. Чи було щось, що давало відчуття власної вартості в світі, окриляло? Мене от, коли сприймали нарешті не дитиною, а дорослою людиною, з власною думкою...
Минулої суботи Уманський літературний клуб потрапив у гості до іншого клубу, дискусійного, САПФІР. Саме тут підлітки уманського району можуть відчути себе вагомими, дорослими, потрібними. А хіба стануть вони інакше їздити двічі на місяць за 20-30 кілометрів? Організувала усіх Ольга Тодчук, яка і залишається незмінною натхненницею сапфіряток і сапфірян уже кілька років.
Спілкуються, розбирають "по кісточках" певні ситуації, вчаться відстоювати власну думку та оригінальність на, здавалось би, простих питаннях: "ким мрієш стати?", "в якому б столітті хотів би жити?", "на кого з рослин чи тварин схожий? А відповіді такі, що я, слухаючи їх, мимоволі пригадала свої підліткові часи у під'їзді із гітарами та першими віршами... Як мені не вистачало такого клубу!
Софія Кримовська
Переглядів: 726 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 3
Рейтинг: 0
Им’я: Ірина Людвенко
Написав(ла): orfa | Дата: 05.11.2010, 23:31 


У п'ятнадцять ми займались чимось схожим:) Я рада за вас, трошки заздрю (може візьмете наступного разу?;))
0  
1
Рейтинг: 1
Им’я: Софія Кримовська
Написав(ла): Sofi | Дата: 06.11.2010, 07:23 


візьмемо)))
0  
2
Аватар не встановлено!
Рейтинг: 0
Им’я: anna
Написав(ла): anna | Дата: 26.11.2010, 14:06 


дуже приємно читати про САПФІРтакі гарні і хороші слова, відгуки, мені, як члену цього чудового клубу! це справді дуже хороший дискусійний клуб, де знаходиш багато однодумців, друзів, почуваєш себе важливою і потрібною в світі, а токож розумієш що твоя думка важлива. і ти можеж виражати її без боязні...адже Кожна Думка має право на Існування!!!!
0  
3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]