Четвер, 25.04.2024, 18:13 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 11 » На місці обезглавленого 20 років тому Леніна у Городецькому побудують пам’ятник загиблим у роки 2-ої світової війни
18:43
На місці обезглавленого 20 років тому Леніна у Городецькому побудують пам’ятник загиблим у роки 2-ої світової війни

На в’їзді до села поставлять новий знак зі схемою вулиць

До 400-літньої річниці села Городецьке на місці колишнього пам’ятника Леніну, який пошкодили і демонтували у 1991 році цього зведуть пам’ятний знак загиблим у 1941-45 роках. Його вартість – 120 тисяч гривень.

 50 тисяч гривень на спорудження пам’ятника виділила сільська рада, 30 тисяч – районна державна адміністрація, 40 тисяч – спонсори.

- За спонсорські кошти найближчим часом планується також звести новий знак при в’їзді у село. – Розповідає сільська голова Валентина Вишнівська. – Особливістю стане те, що поруч знака розташують схему вулиць Городецького.

На думку голови, такий знак стане особливо зручний для уманців, які останнім часом активно переселяються у Городецьке. Тепер гості селян не блукатимуть селом у пошуках вулиці. Сьогодні майже половина села – колишні уманці, які перебрались ближче до землі та природи. Проте працює більшість в Умані. Городецьке роботою забезпечує лише близько 60-ти осіб.

Софія КРИМОВСЬКА


Переглядів: 635 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]