Середа, 24.04.2024, 21:04 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 8 » Уманські правоохорнці затримали двох лжеколег, які серед білого дня грабували на вулиці
21:27
Уманські правоохорнці затримали двох лжеколег, які серед білого дня грабували на вулиці

Чоловіки представлялись працівниками правоохоронних органів та вимагали віддати мобільні телефони на перевірку.  Зловмисників затримали.

Двоє чоловіків, раніше судимих за грабунок і крадіжку, вирішили заробити «безвідмовним» способом. 25-ти та 29-ти річні зловмисники довго не роздумували, коли зупини студента серед білого дня у парку поблизу школи-гімназії.  Представились співробітниками правоохоронних органів, а саме відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Заляканий їхніми питаннями студент спокійно віддав власний мобільний телефон на «перевірку» щодо причетності до злочину. Схаменувся тільки тоді, коли псевдо-міліції поруч уже не було.  

Подібний випадок стався і біля іншого навчального закладу. Там зловмисники представились співробітникам кримінальної міліції у справах дітей. 

Наразі двоє підозрюваних затримані. Ведеться перевірка щодо причетності до обох випадків та виявлення інших подібних злочинів.

Уманський відділу МВ УМВС просить уманчан бути обачними.

- Правоохоронець неодмінно повинен представитись, показати посвідчення.  Вилучення телефону, ікщо це необхідно може бути проведено тільки у відділку, в законному порядку. – Розповідає Людмила Поліщук, помічник начальника міського відділу міліції по зв’язках з громадськістю. - Складаються усі відповідні протоколи.  Або зателефонуйте на 102. 

Переглядів: 744 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]