П`ятниця, 19.04.2024, 20:49 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 8 » В Умані продовжують обвалюватись балкони. Кілька кілограмова брила впала на тротуар за кілька хвилин до того, як по ньому у школу пішли діти
21:18
В Умані продовжують обвалюватись балкони. Кілька кілограмова брила впала на тротуар за кілька хвилин до того, як по ньому у школу пішли діти

За останні дні в Умані упали шматки балконів по вулиці радянській, 15 ( над входом до пі церії „Челентано”) та Комарова, 11. Тільки дивом люди не постраждали.

Величезні шматки бетону з балконів по вулиці Комарова,11 падають не вперше. Цього року уже вдруге.  Практично усі балкони на цьому будинку зовні в аварійному стані. Будинок зведений на початку 1940-х років. Так званих сталінок по вулиці Комарова шість. Всі вони побудовані перед посатком 2-ої світової війни. Частина з будинків, за свідченнями старожилів, після війни перероблювалась майже повністю. В деяких зі споруд були знесені балкони та змінені перекриття поверхів. Після того капітальний ремонт у сталінках не проводили. У згаданому будинку близько десяти років тому частково перекрили шатровий дах. До балконів тоді не придивлялись.

Тротуар, над яким розташовані небезпечні балкони, єдиний, по якому після дощу можна пройти з чистими ногами.

За словами Григорія Швеця, начальника РЕУ №1,  ремонтом балконів із зовнішнього боку займається ремонтно-експлуатаційне об’єднання. Тоді, як внутрішнім ремонтом навісної конструкції – мешканці відповідних квартир.

Коли займуться ремонтом небезпечних для життя людей балконами наразі невідомо.

Переглядів: 641 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]