Неділя, 05.05.2024, 07:26 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Березень » 19 » Шахрайка обіцяла авто від Президента та ошукала самотню пенсіонерку на 5 тисяч гривень
16:51
Шахрайка обіцяла авто від Президента та ошукала самотню пенсіонерку на 5 тисяч гривень

Блондинка представлялась соціальним працівником і пропонувала дітям війни автівки. За це пенсіонери повинні були викласти чималеньку суму на «оформлення» документів. Жінка ошукує уманчан уже втретє.  

10 березня близько 15 години симпатична білявка завітала до літньої самотньої жінки і представилась соціальним працівником. Самотня бабуся Марія, яку часто навідують працівники соціальної сфери, залюбки пустила жінку в хату. Надзвичайно зраділа, коли та повідомила, що Президент усім дітям війни виділяє автівки. Навіть побіткалась, що автівка їй, старенькій, не потрібна, адже і бачить погано і водити ніколи не вміла. Тоді білявка запропонувала забрати грошима. Для оформлення усіх потрібних документів старенькій потрібно було викласти 6 тисяч гривень. Такої суми у літньої жінки не виявилось, тому шахрайка погодилась на 5 тисяч авансу і, взявши кошти, обіцяла повернутись через годину з банківським працівником та коштами.

Лише через дві години бабуся зрозуміла, що її ошукали. Адже в Управлінні праці і соціального захисту повідомили, що автівки не роздають. Кабінету, який назвала шахрайка, не існує. А документи, які залишила жінка пенсіонерці, «липові».

Довідка:

Жінка на вигляд має 30-35 років, білявка, зріст 160-170см., спілкується українською мовою. Була одягнена у білу куртку. Пересувалась містом на білому авто. В уманському відділі МВ УМВС міста припускають, що два попередні факти шахрайста, які стались цього року, скоїла одна і та ж особа.


Катерина КОРОЛЕНКО

"Вечірні Черкаси"

Переглядів: 672 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]