Неділя, 28.04.2024, 09:46 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 10 » "Як Шрек із вуха свічки робить?.."
21:38
"Як Шрек із вуха свічки робить?.."
Донести казкове слово та пісню дітям - ось зовсім маленька, але насправді така важлива мета стояла перед учасниками Уманського літературного клубу в школі-інтернаті 10 листопада.
Роман Рудюк, який закінчив уманську міську гімназію та педагогічний факультет УДПУ, та уже кілька літ мешкає у Львові, інженер за професією і поет-бард за покликанням Сергій Цюрко та юна виконавиця Альона Світлична (дует "Розмова сердець") відклали власні справи, аби розповісти казку, поспівати та отримати за це гучне "Дякуємо!"
Виявляється, що під гітару можна і танцювати, і "робити хвилю", і підспівувати, навіть, якщо слова незнайомі. Отже, дует "Розмова сердець" можна сміливо іменувати "Розмовою сонечок", адже цього дня кожне сонечко-школярик отримав свою усмішку і ноту у подарунок.
А от казкаря дядька Романа, після почутої казки "Про Омелька і гарбузи" закидували масою запитань, від "А що таке Омелько, люлька, кнур?" до "А як Шрек із вуха свічки робить?" Звісно, якщо письменник казкар, то і це знати повинен. А ще має наступного разу привезти із собою того самого літаючого кнура і дракона, які в його казках мешкають у звичайному обійсті під стріхою та на комині. І ще не забути свою казкову торбу, яка у Романа напрочуд сучасна. Та то й не дивина, бо і казки у автора сучасні.

Переглядів: 663 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 2
Рейтинг: 0
Им’я: Ірина Людвенко
Написав(ла): orfa | Дата: 12.11.2010, 15:31 


Так тримати! Молодці! Думаю, діти були вам раді!
0  
1
Рейтинг: 1
Им’я: Софія Кримовська
Написав(ла): Sofi | Дата: 12.11.2010, 15:34 


smile biggrin wacko
0  
2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]