П`ятниця, 03.05.2024, 13:15 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Вересень » 4 » Мільйон гривень заробили шахраї на довірливих уманчанах
20:49
Мільйон гривень заробили шахраї на довірливих уманчанах

ШахрайкаНещодавно співробітниками управління по боротьбі з економічними злочинами в Черкаській області було викрито групу злочинців, учасники якої впродовж 2009 – 2010 років на Уманщині обманним шляхом заволоділи майже мільйоном гривень обманутих громадян.

Проведеними оперативними заходами, було встановлено, що мешканка міста Умань, маючи на руках документи з печатками одного з діючих підприємств м. Києва, з яким вона дійсно співпрацювала в 2008 році, вигадала таку собі інвестиційну компанію «Universal Tur», яка, нібито спеціалізується на будівництві туристичних котеджів за кордоном, а саме в Турції та Єгипті. Представлялась зловмисниця – регіональним представником Київського підприємства та використовувала його реквізити при складанні договорів. Жителям міста Умань вона пропонувала вкладати грошові кошти в діяльність її віртуальної компанії, за що обіцяла високі відсотки, як винагороду за вклад в розмірі 35-45 % щомісячно, незалежно від того в якій грошовій валюті було здійснено вкладення.

Так, з квітня по травень місяць поточного року шахрайка разом із своїми спільниками шляхом обману та зловживаючи довірою, під приводом внесення інвестицій в діяльність її компанії «Universal Tur», з використанням завідомо підроблених договорів та печаток заволоділа коштами жительки міста Умань в сумі 35 000 доларів США, що еквівалентно 276500 грн.

Наразі злочинницю затримано, триває досудове слідство. Встановлено що за її участю ошукано двадцять двох громадян, при цьому збитки становлять понад 1 мільйон гривень.

Однак зазначена кількість потерпілих від дій вказаної шахрайської групи не є вичерпною. Щодня до міліції звертаються ошукані ними громадяни. А тому, звертаємось до жителів міста Умань, – уважно вдивіться в її обличчя якщо Ви потерпіли від рук цієї шахрайки негайно звертайтесь до міліції, або за телефоном 102.

Тетяна Федоренко,

ВЗГ ГУМВС України в Черкаській області

http://umannews.com
Переглядів: 613 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]