П`ятниця, 03.05.2024, 11:15 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Квітень » 28 » Міжнародний турнір в Умані зібрав боксерів з 5 країн
08:02
Міжнародний турнір в Умані зібрав боксерів з 5 країн
Іллюстрація до новини ""
Фото: Костянтин ПАДЕЦЬКИЙ
У сутичці між українцями, росіянами, білорусами, перемогли… уманчани.

14 медалей із 36 – такий рекорд встановили нащадки гайдамаків на своїй землі. Міжнародний турнір з боксу зібрав в Умані двох чемпіонів світу Юрія Нужненка і Віктора Фесечка та їхні боксерські команди. На рингу зустрілись 158 учасників, поєдинки відбувались у вагових категоріях від 40 до 100 кілограмів.

– До змагань у нас вийшли 23 бійці, – розповідає старший тренер Уманської федерації боксу Віктор Петриченко. – Були готові боротись за перемогу. Але самі не очікували, що суперники будуть такі сильні. Змагатись до Умані приїхали 12 майстрів спорту і 28 кандидатів у майстри спорту.

Зірками поєдинків стали уманчани Роман Коренюк, Ярослав Петриченко та Дмитро Дробілко. Роман у поєдинку з майстром спорту Сергієм Вінницьким з Білої Церкви завершив бій внічию, а 13-річний Ярослав у суперфіналі ще в першому раунді зумів відправити свого супротивника в нокдаун. Після чого тренер суперника зупинив бій… За результатами змагань друге місце посіла команда Юрія Нужненка з міста Бровари і третє – команда з Білої Церкви.

– Я вже втретє приїжджаю до Умані, – розповідає Юрій Нужненко. – Уманчани – молодці, перевершили усі сподівання спортсменів. Багато цікавих супротивників із різних країн, високий рівень боксу, прийом взагалі неперевершений. Цей турнір – чудова практика для боксерів.

Відразу після турніру троє наших боксерів відбули до Коломиї на тренувально-навчальні збори в рамках відбору до чемпіонату Європи-2010. Ярослав Петриченко, Андрій Мартинюк і Борис Рудніцький – єдині кандидати від Черкаської області у своїй віковій категорії, що досягли такого рівня.

Підготував: Костянтин ПАДЕЦЬКИЙ
Джерело: "Прес-Центр"
Переглядів: 619 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]