Четвер, 28.03.2024, 14:23 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 23 » Олені Давидовій потрібна ваша допомога
20:29
Олені Давидовій потрібна ваша допомога

30-річній Олені Давидовій лікарі поставили страшний діагноз. Вона може назавжди втратити здатність ходити. Рятівна операція коштує 100 тисяч гривень

Ще зовсім недавно життя Олени мало чим відрізнялось від життя однолітків. Робота в шаленому ритмі з рідкими вихідними, мрії про майбутню сім’ю. Мрії реалізувати себе як художника-візажиста,  жінки, дружини, матері. Але в одну мить світ потьмянів. Лікарі поставили невтішний діагноз – дисплатичний коксоартроз тазостегнового кульшового суглобу. Спочатку їй здавалось, що це просто біль в ногах від утоми, від вічної біганини на роботі. Але тепер невтішний діагноз звучав як вирок.

З роботи в Одесі прийшось піти. Господар і до цього не збирався оформлювати, а тепре і чути не хотів нічого. Олена повернулась в Умань, до мами.

Біль і розпач тамували тільки малювання, розпис на тканині. Попри усі переживання та біль, Олена все одно завжди підбирає яскраві фарби. Малює сонячні квіти на блакитному тлі і мріє про велику родину, дітей. Хоча лікарі говорять, що з таким діагнозом народжувати не можна.

Лише одна клініка в Україні робить складну операцію, яка може відновити власні суглоби. Вартість такої операції для родини, які для більшості українців, недосяжна – 100 тисяч гривень. Інші клініки пропонують протезування – заміну власних суглобів імплантантами. Така операція не набагато дешевша і дає гарантію тільки на 10-15 років, а потім  потрібна нова операція.

Олена вірить, що знайдуться ті, хто допоможе їй стати на ноги та знов відчути усю повноту життя. Вона вірить, що їй допоможуть здійснити найбільшу мрію – стати здоровою, стати мамою.

Не залишайтесь байдужими до горя Олени! Допомагаючи іншим, ви перш за все допомагаєте собі.

Рахунок матері Олена Давидової

р/р 262052231752

код 2101703588

МФО 380805, АТ „Райффайзен Банк Аваль” м Умань

Одержувач Давидова Наталія Василівна з приміткою „на операцію Давидовій О.В.”

Переглядів: 771 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]