П`ятниця, 03.05.2024, 04:07 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 9 » Після зустрічі з убозівцями голову райради забрала швидка
18:34
Після зустрічі з убозівцями голову райради забрала швидка

Автівку голови Уманської районної ради Сергія Усика працівники ДАІ зупинили, коли той їхав на роботу. Потім під’їхала автівка і з неї вийшли люди у цивільному. Тримаючи в руках наручники, вони підійшли до авто голови райради.

Під час спілкування з правоохоронцями у Сергія Олексійовича стався серцевий напад і його доправили до реанімаційного відділення районної лікарні...

Як повідомили в прокуратурі області, убозівці завітали до голови райради через його неявку на виклик слідчого. Тож було прийняте рішення доставити його примусово.

– Я не можу зрозуміти поведінки правоохоронців, – із розпачем говорить дружина потерпілого Ірина Усик. – До нас не надходило жодної повістки. Коли справу почав вести новий слідчий, Сергій Олексійович їздив для проведення слідчих дій і дав прямі номери мобільних телефонів. І ось з’являються люди із наручниками і, розмахуючи ними, говорять, що зараз доправлять до Черкас...

Минулого року Сергія Усика було затримано за підозрою в отриманні хабара. Після 8 місяців слідства Сергія Олексійовича випустили із-за ґрат і він повернувся до роботи. Хоча ще кілька місяців йому довелося проходити курс лікування – у нього виникли проблеми із серцем.

Наразі Сергія Олексійовича перевели у неврологічне відділення.

Підготував: Костянтин ПАДЕЦЬКИЙ
Джерело: "Прес-Центр"
Переглядів: 542 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 1
Рейтинг: 0
Им’я:
Написав(ла): tanya_bond | Дата: 10.11.2009, 10:29 


Я думаю брав.
+1  
1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]