Середа, 01.05.2024, 03:46 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 10 » Промисловість зосередилась на м’ясі і горілці. Молока меншає
21:31
Промисловість зосередилась на м’ясі і горілці. Молока меншає

Промисловість зосередилась на м’ясі і горілці. Молока меншає


На Черкащині у січні-вересні цього року порівняно з відповідним торішнім періодом у випуску основних видів продукції спостерігалося скорочення.

Зокрема на підприємствах із виробництва молочних продуктів випуск вершків зменшився на 61,8%, маргарину і аналогічних продуктів – на 56,1%, молока і сухих вершків – на 45,2%, сиру свіжого неферментованого – на 35,4%, продуктів кисломолочних – на 34,7%, спредів та сумішей жирових – на 27,5%, масла вершкового жирністю до 85% – на 10,6%. Більш ніж удвічі зменшилось виробництво безалкогольних напоїв, риби солоної, крім оселедців, риби копченої, включаючи філе, консервів зі свинини, яловичини і телятини та ін.

Проте по окремих видах продукції досягнуто росту, а саме: яловичини і телятини свіжої чи охолодженої – на 62,4%, олії соняшникової нерафінованої – на 52,5%, виробів кондитерських з цукру без вмісту какао – на 50,7%, горілки та інших міцних спиртних напоїв – на 40,8%, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці свіжих чи охолоджених – на 40,4%, молока обробленого рідкого – на 4,1%, сирів жирних – на 2%.

Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Черкаській області.

Підготував: Назарій ВІВЧАРИК
Джерело: "Прес-Центр"
Переглядів: 676 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]