Субота, 20.04.2024, 00:21 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 23 » Розпочався пошук авторів для майбутньої збірки віршів про Умань
21:48
Розпочався пошук авторів для майбутньої збірки віршів про Умань

Міське літературне об’єднання „ЛітО” розпочало пошук авторів для майбутньої книги поетичних творів про Умань. Стати автором може кожен, хто пройде відбір художньої комісії.

Літературне об’єднання „ЛітО” розпочало підготовку до випуску збірки віршів про Умань. За словами голови об’єднання Ніни Михайлової, до книги повинні ввійти твори поетів, які нині живуть і працюють в місті. Окрім цього, майбутнє видання буде доповнено історією літературного руху міста протягом 195 років. Саме стільки літ нараховує українська література рідного краю. До майбутньої збірки планують включити вірші різними мовами. Цінність поетичних рядків визначатиме комісія на чолі з філологом, викладачем української мови та літератури загальноосвітньої школи №7 Людмили Лісової.

Твори поетів прийматимуть як у рукописному так і в електронному варіанті. Обсяг творів не повинен перевищувати десяти і має бути доповнений відомостями про автора та фотокарткою.  Подати твори можна у відділ культури та туризму міськвиконкому (вул. Леніна, 1 , 2 поверх, кабінет головного спеціаліста), у читальну залу міської бібліотеки №4 (вул.. Паризької Комуни, 5 ) та за електронною адресою: krimovska@gmail.com

Переглядів: 1065 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]