П`ятниця, 29.03.2024, 10:18 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 8 » У Христинівці горів завод продтоварів
21:23
У Христинівці горів завод продтоварів

Понад 40% даху згоріло внаслідок пожежі на Христинівському заводі продовольчих товарів. Причиною пожежі називають спалювання сміття та сухого листя під час шквального вітру.

 

Надзвичайне явище сталось 3-го квітня близько 16 години. Під час влаштованого суботника працівники заводу підпалили купи сухого листя та сміття. За словами начальника Христинівського райвідділу УМНС в Черкаській області Олександра Дуб енця, шквалистим вітром вогонь перекинуло на дах будівлі заводу. Пожежники прибули на місце події протягом 5 хвилин. Локалізувати пожежу вдалось через кілька хвилин. Повністю загасили покрівлю протягом години. Постраждалих та жертв немає. Наразі невідомо про суму збитків та те, які штрафи оплатять палії.

 

Довідка

Спалювання сміття, сухого листя та бур’яну заборонене законом. Дим разом з радіонуклідами і отруйними речовинами у повітря підіймає бацили інфекційних хвороб. Може призвести до пожеж та людських жертв В разі порушення заборони передбачені штрафи: для громадян – від 170 до 340 гривень; для посадових – від 850 до 1190 гривень.

Якщо ви побачили підпал сміття, сухого листя чи обрізаного гілля, негайно телефонуйте за номером 102 та повідомляйте про правопорушення.

Переглядів: 765 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]