П`ятниця, 03.05.2024, 12:58 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Уманчани вийшли на мітинг через високі тарифи
18:20
Уманчани вийшли на мітинг через високі тарифи

ТарифиПлата за комунальні послуги завжди була хворим місцем багатьох міст. Наприклад, у столиці тарифи постійно зростають, як і кількість незадоволених новими поборами. А ось жителі Умані, Черкаської області, стверджують, що місцева влада взагалі вирішила пограбувати простих людей. Вони порахували, що щомісяця за опалення переплачують за триста гривень.

Уманчани обурені черговим підвищенням плати за опалення від місцевої влади. Тепер вони змушені платити за, так званим, двухставковим тарифами. Це коли, незважаючи на покази лічильника, кожен зобов’язаний платити за квадратний метр житла.

- Коли на вулиці була висока температура, 10-15 градусів тепла, то й батареї були дуже гарячими. Я їх неодноразово просила, будь ласка, зменшіть нам тепло, не натаплівайте собі на зарплати, – скаржиться Уманчанка Тетяна Турчинська.

За цілий день, до мітингуючих ніхто з можновладців так і не вийшов. Простоявши на вулиці, уманчани пішли прямо в кабінет міського голови.

- Це питання розглядалося, і був прийнятий в рамках чинного законодавства разом з депутатами міської ради. Сьогодні треба працювати над зменшенням тарифів, я згоден. Тут питань немає – однозначно, – заявив міський голова Умані Юрія Бодров.

Зараз жителі міста не сильно сподіваються на допомогу місцевої влади, і більше тисячі чоловік звернулися з позовами до суду. Ця акція проти високих тарифів на опалення була першою. Якщо думка городян не почують, люди обіцяють вийти на другий мітинг і перекрити дорогу державного значення. Біля Умані таких напрямків аж чотири, тому люди кажуть, вибрати буде з чого.

На жаль, подібні акції протесту, наприклад, у Києві чи Харкові, закінчувалися нічим.Незадоволені громадяни, трохи помітингувавши, з часом змирилося з високими тарифами.І так до чергового підвищення, яким просто немає кінця.

За матеріалами Kriminal.TV

http://umannews.com
Переглядів: 582 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]