Четвер, 18.04.2024, 19:06 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Жовтень » 25 » Уманський байкер подолав понад дві тисячі кілометрів без документів
11:37
Уманський байкер подолав понад дві тисячі кілометрів без документів
Іллюстрація до новини ""
Фото: Ірина ПАТЛАТЮК
Менше ніж за дві доби уманчанин на мотоциклі подолав дві тисячі кілометрів. Із Данії він вирушив до Умані без документів, маючи в гаманці трохи більше тисячі гривень.

– Обставини склалися так, що мені негайно потрібно було повертатися в Умань, – розповідає уманський байкер Євген Григоренко. – Із собою готівкою було лише 800 данських крон. Це ледь більше тисячі гривень.

При виїзді з країни на одній із автострад у Євгена закінчився бензин. Врятував уманчанина данський фермер, що їхав на джипі з причепом. Мотоцикл завантажили на причеп, і фермер забрав юнака у своє село. Познайомив з родиною, безкоштовно дав бензину.

Весь час Євген їхав без сну і зупинявся лише для заправки. У місцях зупинок водіїв спілкувався із поляками і литовцями. Вони гостинно запрошували уманського мандрівника до себе поїсти та відпочити. У них же хлопець і просив карти, щоб прокласти маршрут.

Коли Євген дістався українського кордону, в юнака закінчився бензин, гроші, і сіла батарея в телефоні.

– Це була повна безвихідь. Я розговорився із нашими митниками, і один з них просто приніс мені сто гривень, – згадує байкер. – У Західній Україні відпочивали мої друзі, тому цих грошей якраз вистачило, щоб дістатися до них.

У Данію Євген потрапив два роки тому. З дитинства мріяв про мотоцикл, тому вирішив там заробити грошей. Але саме цей мотоцикл купив випадково. Знайомий придбав собі спортивний, а старий хотів продати. Євген його і взяв.

– Він не розмитнений, – каже хлопець. – Для цього півтори тисячі доларів потрібно, то вже ліпше новий тут купити.

Підготував: Ірина ПАТЛАТЮК
Джерело: "Прес-Центр"
Переглядів: 757 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]