П`ятниця, 26.04.2024, 18:29 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 21 » В Умані автомобіль з двома пасажирами провалився під лід
18:40
В Умані автомобіль з двома пасажирами провалився під лід
Іллюстрація до новини ""
Фото: УМНС
Останнім часом для власників автомобільного транспорту набуває популярності зимовий вид розваг – автомобільно-льодовий екстрим. Не можна сказати, що люди не усвідомлюють небезпеку, але не зважаючи на це, із вражаючою упертістю продовжують випробовувати долю.

Так, 16 лютого в місті Умань двоє молодиків вирішили випробувати свою долю та можливості свого "залізного коня". Будучи впевненими, що крига товста і безпечна, навіть для автомобіля, чоловіки виїхали автомобілем "ВАЗ-2107" на лід місцевого ставка Осташівський. Автівка, намотуючи на колеса крижані кілометри, кружляла на льоду. Та врешті-решт сталося те, про що постійно попереджають рятувальники: крига показала свою підступність і автомобіль разом із пасажирами опинився у воді. На щастя, у цьому місці ставок був неглибоким, тому люди встигли вибратися із салону автівки через вікна. Після чого, мабуть, з переляку зникли у невідомому напрямку.

Подія трапилася на очах у школяра, який в той вечір гуляв на березі ставка. Хлопчина і повідомив про неї рятувальників. Для перевірки обставин на місце події виїхав черговий караул СДПЧ-8. Коли стало зрозуміло, що в салоні затонулого автомобіля можуть знаходитися люди, на місце події були направлені водолази Смілянської пошуково-рятувальної групи Черкаської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Для проведення підводних робіт рятувальникам довелося розчистити місце від криги та повалених дерев. Оглянувши місце події, водолази під водою людей не знайшли. Як стало відомо, власником автіки виявився житель Вінницької області, який приїхав погостювати. Підйом затонулого автомобіля планується провести за сприятливих погодних умов.

Джерело: Управління МНС України в Черкаській області
Переглядів: 698 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]