П`ятниця, 03.05.2024, 14:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Вересень » 1 » В Умані підпалили автомобіль хасида
20:46
В Умані підпалили автомобіль хасида

Іллюстрація до новини ""
Фото: Сергій КОСЕНКО
У ніч проти середи 18 серпня в місті Умань Черкаської області невідомі підпалили автомобіль паломника-хасида. По місту одразу пішли чутки, що це зробили самі хасиди. Чи це був підпал, чи самозагорання – буде відомо за результатами експертизи.

– Хасид не міг підпалити автомобіль іншого хасида, – розповідає представник Благодійного фонду імені Рабі Нахмана Шимон Бускіна. – Це сталося серед ночі. Власник автомобіля – 25-річний громадянин Ізраїлю. Приїхав в Україну на могилу чи у справах – точно не знаю. Вночі його розбудили друзі телефонним дзвінком. Сказали, що на вулиці горить його машина. Викликали міліцію, пожежників, зателефонували мені. Хто це зробив, поки що невідомо. Чи був це теракт, чи просто хуліганство – теж сказати не можу, бо не знаю. Будемо чекати, що скаже міліція.

Пожежники врятували автомобіль. Вигорів лише салон.

– У міськвідділ близько третьої години ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пушкіна загорівся автомобіль "Опель-Омега", – говорить помічник начальника Уманського МВ УМВС зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Людмила Поліщук. – За цим фактом проводиться перевірка. Результати будуть відомі лише після експертизи.

Це не перший підпал на вулиці Пушкіна. Торік там підпалили хасидські кіоски.

Підготував: Анастасія СОКУР
Джерело: "Прес-Центр"
Переглядів: 592 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]