П`ятниця, 26.04.2024, 00:50 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Василь Шкляр: Чим завинив Шерлок Холмс перед українськими податківцями?
23:22
Василь Шкляр: Чим завинив Шерлок Холмс перед українськими податківцями?
Письменник Василь Шкляр здивований інформацією про зняття з продажу його книжки «Залишенець» через загрозу штрафі за пропаганду тютюнопаління.

«Я дуже здивований тим, що книжкові магазини знімають з продажу мої книжки, на яких є моя фотографія з сигаретою, тому що податківці штрафують їх за пропаганду тютюнопаління», -  цитує Шкляра прес-служба партії «Собор».

За його словами, навіть саму благу ідею чиновники вміють спотворити і довести до абсурду, тільки б з когось здерти копійку.

Шкляр риторично запитав «А тоді що робити з «Енеїдою» Котляревського, шедеврами мистецтва, скажімо, з картиною Поля Сезана «Курець» або з такими кіношедеврами, як «Лейтенант Коломбо», «Комісар Мегре » або « Шерлок Холмса»?».

Василь Шкляр, який нині балотується у народні депутати у Львівському виборчому окрузі № 123 (Львівська область) переконаний, що нинішня ситуація - лише привід вилучити з продажу «Залишенця», адже «Колесніченко давно носився з цією ідеєю».

Нагадаємо, що 23 жовтня стало відомо, що Книгарні знімають з продажу книжки, на яких є фотографії з цигарками, щоб уникнути штрафів за пропаганду тютюнопаління.

Переглядів: 2351 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]