П`ятниця, 03.05.2024, 11:28 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Серпень » 30 » Заява представників творчої інтелігенції та громадських організацій Приірпіння
11:22
Заява представників творчої інтелігенції та громадських організацій Приірпіння

Голові Ворзельської селищної ради Кухарському С.О.

Ми, представники громадськості Приірпіння, висловлюємо глибоку занепокоєність неправомірними діями ряду громадян с. Ворзель, направлених на дискредитацію діяльності художнього керівника центру культури «Уварівський Дім» Юлії Бережко-Камінської.

Значне покращення культурного середовища у Приірпінні, підвищення авторитету с.Ворзель  і Приірпіння загалом за останні 2,5 роки, зацікавленість нашим краєм творчими особистостями, відновлення Ворзеля як території творчості, зустрічі поетів, музикантів у значній мірі досягнуте завдяки глибокозмістовним, професійним, історико-культурним заходам, що організову­валися і проводилися Юлією Бережко-Камінською.

До того ж, Юлія Бережко-Камінська є визнаним в Україні поетом, лауреатом ряду літературних премій, має ряд друко­ваних збірок поезій та публікацій у пресі, виступів на радіо. Як мати, Юлія Бережко-Камінська виховує 2 дітей, навчається в аспірантурі і готує до захисту дисертацію.

Просимо Вас підтримати діяльність Юлії Бережко-Камінської, направлену на розвиток культури в регіоні, захистити її від цинічних наклепницьких дій, що ведуть до приниження гідності та дестабілізації роботи Центру культури «Уварівський Дім». Одним із фактів згаданих дій є лист громадянки Олени Євгеніївни Костилевої, надісланий до ряду державних установ та відомств.

Наполягаємо на детальному розгляді даної проблеми на засіданні селищної ради з метою проведення глибокого аналізу та надання об’єктивної оцінки вказаним фактам, що можуть привести до призупинення соціально-культурного  розвитку регіону.

З повагою представники громадськості Приірпіння:

(Підписи 25 представників творчої інтелігенції  та громадських організацій Ворзеля, Ірпеня, Києва)Олександр Єрмаков, голова Ірпінського культурологічного товариства ім. Д.Х.Паламарчука;

Юрій Косін, фотохудожник; Матвеєва Катерина, письменниця, член літературної студії «Дебют» ;

Мартинюк В.С. журналіст; Панченко К.О.;

Соколова Л.М., голова ІМОВГО «Товариство українських офіцерів»; Бісєдніков Ю.Б., пенсіонер;

Редич  Олександр Володимирович, голова ірпінської міської громадської організації «Українська Народна Рада»;

Рябчун Людмила член жіночої організації «Лада»;

Макітренко Вероніка Миколаївна, секретар первинної організації «Діти війни»;

Гуменюк В.Є., архітектор; Ткачова Вікторія, художниця; Козак Наталія, викладач;

Панченко-Новосельська Вікторія, художник;

Володимир Шилов,  фотожурналіст; Ольга Хижняк , викладач, біолог;

Романенко Наталя Олександрівна, пенсіонер;

Броніцький Сергій Ярославович, бізнес-консультант;

Висоцька Ніла Василівна, Голова Ірпінського осередку конгресу літераторів України, письменниця;

Лєдньова Тетяна Андріївна, голова Громадської організації  «Жіноча організація» «Лада»;

Світлана Шилова, педагог;

Шкода Вадим Григорович, письменник, керівник Ради з російської літератури у Спілці письменників України, лауреат багатьох міжнародних премій, відзначений Грамотою Президента України;

Камінський Володимир Костянтинович, майор міліції;

Шевченко Олександр Романович, підприємець.

Суть питання.

Досить тривалий час  ряд осіб (прізвища яких ми, поки що, називати не будемо) шляхом маніпуляцій, підтасовування "фактів”, активного роповсюдження серед мешканців Ворзеля відвертої брехні, проводять брутальну компанію проти художнього керівника ЦК ” Уварівський дім” Бережко-Камінської Юлії Миколаївни.

Особливим цинізмом, нелогічністю і бездоказовістю відрізняються згадані у заяві листи громадянки Костилевої,  які вона  систематичо надсилає до різних державних установ і відомств. У даних листах (і не тільки) без будь яких фактів і підтверджених свідчень  громадськості с. Ворзель нав’язується  думка про те, що під прикриттям мистецьких та музикально-літературних заходів, що організовуються Ю. Б.-Камінською розвивається секта Білого Братства,  проводится робота проти православної церкви …..

Хтось із мудрих сказав: "Випадково не впаде навіть волосся із голови” , тож у діях осіб, що задіяні у даному сценарії, крізь бруд їх думок проглядається можливість рейдерського захопленя та привласнення  історичної та архітектурної пам’ятки Приірпіння – будинку  сім’ї Уварових (Терещенко). Саме для цього розігрується це дійство, метою якого є позбавлення Ю. Б.-Камінської можливості подальшого здійснення творчої діяльності, зміни цільового призначення ЦК "Уварівський Дім” і його  приватизація.

Познайомитись із творчістю Ю.Б.-Камінської можна тут  >>>>>>>>

Олександр Редич

Переглядів: 712 | Додав: Sofi
Всього коментарів: 2
Рейтинг: 0
Им’я: Софія Кримовська
Написав(ла): Sofi | Дата: 30.08.2010, 11:25 


Якщо ті зібрання Біле Братство, то що я тоді там читала у січні? Вірші чи?
0  
1
Рейтинг: 0
Им’я: Софія Кримовська
Написав(ла): Sofi | Дата: 30.08.2010, 11:45 


http://www.imounr.org.ua/?p=13866#more-13866

за цим посиланням те, що повинно вважатись згідно з обвинуваченнями, зборами Білого Братства

0  
2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]